Welpen

Draaitijd: Zaterdagmiddag 14:00 – 16:30 uur (tenzij anders aangegeven)
Leeftijden: 7 – 11 jaar (hierna gaan zij naar de Scouts en/of Zeeverkenners)

Wat doen de Welpen?
De stoere jongens en meiden van de Welpen doen dingen zoals het rennen door het bos, hutten bouwen, schatten zoeken, vies worden en boeven verslaan. Maar ook opdrachten doen met een GPS. Wij leren onze welpen de wereld op een speelse manier te ontdekken om zo de ontwikkeling van de Welp te verbeteren.welpen Iets leren over de geschiedenis en plotseling ben je aan het vechten tegen de Cowboys in het wilde Westen, Kruisridders of Rare Romeinen.

Daarnaast leren de Welpen ook taart bakken of hun eigen maaltijd verzorgen. Hiervoor kunnen de Welpen insignes verdienen, maar ook zeker voor andere dingen. Ook zorgen wij voor leuke dagen weg, zoals naar een Boerderij, een Molen of naar een pretpark!

Elk jaar gaan wij ook op Groepsweekend en op Zomerkamp (eerste week van de zomervakantie). Elke week is weer een nieuw avontuur! Samen werken samen spelen, zo zorgen wij voor leuke opkomsten, dat is de kern van de groep. Voor je het weet is de tijd alweer om en moet je weer een week wachten op zo’n gezellige opkomst. Wil je een keertje komen kijken, gezellig! Stuur dan even een berichtje naar de Welpenstaf.

Welpenstaf
Jacala – Stijn Bezooijen (Teamleider)
Mang – Emiel Enthoven
Ikki – Yrsa Martens
Balou – Babet van Andel